Akkreditált foglalkoztatás

Az önállóság elérése, a társadalom életében való részvétel az egyik olyan érték, amely a fogyatékos emberek számára sokkal nehezebben elérhető, mint ép társaiknak. A munkahelyteremtő program egyik fő célja, hogy ezen a helyzeten változtassunk.

A program keretében fogadjuk a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő munkavállalók jelentkezését, és képességieket felmérve biztosítjuk nekik a szükséges felkészítést, majd pedig a munkalehetőséget: vagy az Alapítvány keretei között foglalkoztatjuk a jelentkezőket, vagy pedig más cégekhez, szervezetekhez közvetítjük őket.Megváltozott munkaképességű dolgozóink közreműködésével valósulnak meg az Alapítvány programjai, ők alkotják a „menedzsmentet”. Emellett a program keretein belül fogyatékos emberekből álló csapatok végzik társasházak, irodák, templomok takarítását, gondnokságát, illetve a hozzájuk tartozó kertek, parkok gondozását. Ezekben a munkakörökben az Alapítvány által foglalkoztatott munkavállalók nemcsak minőségi munkát tudnak végezni, hanem lehetőségük van találkozni a házak lakóival, ami segíti integrációjukat. Jelenleg egy lakópark, közel 20 társasház, egy templom, a Papnevelő szeminárium, illetve több iroda épületének rendben tartását végzik munkatársaink.

A rehabilitációs járulék 2010. évi bevezetésével megnövekedett a nyílt munkaerőpiaci cégek érdeklődése a sérült munkavállalók foglalkoztatása iránt. Alapítványunk segíti az adott cégnél a megfelelő munkakörök megjelölését, ezen munkakörökhöz a megváltozott munkaképességű munkavállalók kiválasztását, felkészítését, és hosszú távú mentorálását.

Ezen kívül tanácsot adunk minden, a sérült emberek foglalkoztatásával kapcsolatos kérdésben.

A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %