Közösségi Adományozás a Magnetbanktól

Közösségi Adományozás a Magnetbanktól 


A Magyar Közösségi Bank (Magnetbank) szívügye a társadalmi felelősségvállalás, ezért minden évben nyereségük 10%-át jó civil ügynek ajánlja fel. A KAP ( közösséig Adományozási Program) egy, teljes ügyfélkört mozgósító társadalmi edukációs kezdeményezés. A program célja, hogy megerősödjön a munkatársi- és ügyfélréteg, amely aktívan felelősséget vállal a civil ügyekért. Továbbá nem titkolt cél az is, hogy a bank ügyfelei megértsék és átérezzék, a több tízmilliós támogatás több tízezer szavazatból jön össze. 

 

Ezúton is örömmel és köszönettel jelentjük be, hogy a Nem Adom Fel Alapítvány bekerült a díjazottak közé. 

 

Hogyan tudnánk minél szélesebb körben megismertetni, vonzóbbá, elérhetőbbé tenni a Nem Adom Fel Kávézó programjait? Erre a kérdésre kerestük a pályázat segítségével a választ. 
Marketing eszközökkel vizsgáltuk át munkánkat, világítottuk át összegyűlt tapasztalatainkat. A biztos siker érdekében hatékony szervező közreműködésével, magas színvonalú programok szervezésével, a belépők árának alacsonyan tartásával, hatékony kommunikációval kell jelen lennünk az online média biztosította felületeken. 
A kapott támogatása lehetővé tette, hogy a kávézó őszi- téli program időszakában belépőinket ingyenessé tehessük. 

A pályázatból megvalósult programjaink: 


A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %