Gyere Te is Önkéntesnek!Elkészült az a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgozott tréninganyag, amelynek célja, hogy fogyatékossággal élő fiatalokat készítsen fel arra, hogy sportszervezeteknél, vagy más civil szervezeteknél önkénteskedjenek sportszervezői és sportvezetői feladatokat vállalva.

A képzés összesen 4 modulból áll, melyek többek között foglalkoznak az önismerettel és önértékeléssel, a kommunikációs és problémamegoldó technikákkal, a nyilvános beszéd nehézségeivel, az elsősegély alapismeretekkel, a szervezés lépéseivel és elméleti hátterével, a vezetői képességek kialakításával, illetve a társadalmi szabályokkal is.

Érdekelne a képzés? Szívesen kipróbálnád magad vezetőként? Lenne kedved önkénteskedni, új embereket megismerni? Szereted a kihívásokat? Ha ezek közül bármelyikre igen a válaszod, akkor GYERE, és csatlakozz te is az All Volunteers önkéntes csapatához! A programban való részvétel (az elméleti és gyakorlati képzés is) INGYENES!

További információ és jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %