A Nem Adom Fel Alapítványról

A Nem Adom Fel Alapítvány alapelve 2005 óta változatlan: „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!”. (Az alábbi cikkben az aláhúzott szavakra kattintva egyes programjainkat részleteiben is megismerheti).


Elsődleges célunk nem az, hogy segítő szolgáltatásokat hozzunk létre a hátrányos helyzetű családok és személyek számára, hanem az, hogy segítsünk nekik abban, hogy felfedezzék és kiérleljék magukban azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki saját életéből. Ezt jelenti a „nemadomfel” lelkület. 

 

Ezt a célt szolgálja akkreditált foglalkoztatási programunk és Léleköntő autizmus programunk, ezért a dolgozunk a Nemadomfel Házakban, ezért szervezzük integrált táborainkat, és kreatív alkotóterápiás programunkat is. 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Nemadomfel Együttest mára már nem csak Magyarország, hanem az egész világ ismeri.

 

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az érzékenyítő tréningek, a támogató szolgálat, valamint a takarítás és kertgondozás is. 


Mindezek mellett 2016 januárjában megnyitotta kapuját a Nem Adom Fel Kávézó is. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan hangulatos közösségi teret sikerült kialakítanunk, ahol jól megférnek egymás mellett a minőségi szolgálatások, és a társadalmi felelősségvállalás. 


Azért dolgozunk, hogy a társadalom hátrányos helyzetű tagjaiból önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberek váljanak.


Olyan emberek, akik maguk is közreműködnek abban, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni akaró és tudó társadalom formálódjon Magyarországon. 


Munkatársaink elérhetőségeit a Kapcsolat fül alatt találja, az Alapítvány Facebook oldala ide kattintva érhető el.


Munkánkat adománnyaladója 1 % - val, illetve önkéntes munkájával is támogathatja.

 

A NEM ADOM FEL Alapítvány csapata

Dokumentumok

A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %