Never Give Up Gospel Kórus

A Never Give Up Gospel Kórus


Van egy kórus. Ami más mint a többi. Általában a kórusok céljai közé tartozik, hogy hidat építsenek, így ez a kórus megteszi: hidat emel a sérültek peremvidéke, és a hétköznapi világ közé, amit bizonyos korlátok még elválasztanak. A Never Give Up Gospel kórust hallgatva a dalokon át a hétköznapokkal küzdő ember megláthatja a hidat önmaga és a sérültekből álló kórus tagjai között.

 

(A képek a Pünkösdi Zenei Misszió, a Never Give Up Gospel Kórus, és a Golgota Gospel Kórus közös fellépésén készültek, Nick Vujicic magyarországi látogatása során, 2016. szeptemberében)

A Never Give Up Gospel Kórus 2013-ban alakult, Nick Vujicic első látogatásának alkalmából, és azóta is töretlen sikereket aratnak ahol csak színpadon állnak. Első önálló fellépésük a 2013-as Csillagponton volt, Mezőtúr városában, amit még továbbiak követtek különböző helyeken. Az elmúlt években többször is felléptek már a Group ’n’ Swing nevű formációval az esélyegyenlőség világnapja alkalmából, illetve a fogyatékos emberek világnapján is már-már hagyománnyá vált, hogy koncertet adnak a Nemzeti Színház színpadán. Mindezeken kívül számtalan fesztiválon is hallhatóak, Karácsony közeledtével pedig szintén többször adnak ünnepi hangulatú koncertet.
Ha össze kellene foglalni, mi az üzenet, akkor ez lenne: Ha az ember nem adja fel, nincs lehetetlen, és bármit elérhet. Bárki, bármit. Legyen az látásában, mozgásában, hallásában sérült, vagy ép. Nincs különbség.
A Never Give Up Gospel Kórus hidat képez önmagunk felé is. Lelkek érintkeznek a dalokon át, nagy egységben, gyönyörűen szóló harmóniában, feledtetve a gondot, vigaszt adva minden rosszért. Tán ezért is van annyi néző a fellépések alkalmával, mert az embereknek szükségük van erre. S a kórus tagjai ezt hitelesen adják át.
Ők nem adták fel soha, ez teszi őket erőssé, példát statuálva az összetartozásról, hogy jobb legyen a világ!
A Never Give Up Gospel Kórust Schmélné Papp Ágnes vezeti.


 

És hogy miért jó a Never Give Up Gospel Kórus tagjának lenni?

 

"Szuper zenészek, remek emberek, csodás énekesek, mosolygó barátok között élvezet minden pillanat." (Tamás)
 

"A kórus tagjai hétről-hétre profi énekeseket megszégyenítő teljesítményt nyújtanak. Örülök, hogy a csoport tagja lehetek" (Tibor)
 

"Család-baráti társaság, fantasztikus zenészek, csodás énekesek egy helyen. Nagyon örülök, hogy itt vagyok köztetek." (Anita)
 

"Amikor a kórus tagjaival vagyok és együtt énekelünk, minden problémámat elfelejtem arra az időre. A NEVER GIVE UP Gospel kórus egy nagy család, ahova nagyon jó tartozni " (Nóri)

"A kórus nekem egyet jelent a vidámsággal, felszabadult és átélt énekléssel és egy olyan közeggel ahol működik a kölcsönös elfogadás. " (Dorka)
 

"Nincs még egy ilyen kórus messze a világon,
Elmondom hát egyszerűen, miért is imádom.
Vezetőnk egy csodás ember, ki biztat és erőt ad.
Egy dalt ha énekelünk, a szívben örökre megmarad.
Robban színpad és próbaterem, ha e kórus dalra fakad.

Gospel a műfajunk, amolyan lelkesítő lélekzene,
Inspiráló dalunk az emberszívek lélegzete.
Világunk kicsit másabb, "Nemadomfel"- élet,
Egységben az erőnk, hol szeretet éled.

Utunk összeforr, mint a papír a kottával,
Pillangók vagyunk, végre széttárt szárnnyal.

Gerjed tőlünk a mikrofon, a hangfal,
Ott állunk és dalolunk hatalmas hanggal.
Segít nekünk biztató taps, egy kedves mosoly,
Pillanatok, mikor a világ nem oly rideg-komoly.
Egymás kezét fogva soha nem adjuk fel,
Lelked másik oldalán van számunkra hely..." (Nikol)A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %