Lelkes és kíváncsi, munkára kész új csapattagokat keres a Nem Adom Alapítvány. Ha érdekel a vendéglátás, és szívesen tanulnál új dolgokat, lehet, hogy éppen rád van szükségünk. A „Neked is van Helyed” foglalkoztatási programba olyan munkakeresőket várunk, aki pályakezdő vagy tartósan álláskereső, tehát legalább az elmúlt három hónapban nem volt munkaviszonya.

Ha érdekel a lehetőség, küldj nekünk önéletrajzot; a formalitásokat ezután egy személyes találkozó követi majd, majd neki is láthatunk a közös munkának és ismeretszerzésnek. Ha részt veszel a programban, a közös munkánk az egy hónapos betanítási időszakkal kezdődik majd. Ez alatt az idő alatt megismerheted a felszolgálás részleteit, és a konyhai kisegítés folyamatát.

Szeretnénk, ha nyugodt körülmények között tanulhatnád meg a vendéglátásban szükséges alapismereteket. Mindez azért fontos, mert meg szeretnénk bizonyosodni róla, hogy a későbbi tudásodat biztos alapokra helyezheted, hogy aztán szabadon szárnyalva fejlődhess.

Ennek a fejlődési folyamatnak részeként önismereti tréninget is tartunk majd neked, hiszen saját magadat megismerve döntheted csak el igazán, hogy milyen feladatot végeznél el a legszívesebben. Ha nem jártál még hasonló tréningen, nem kell megijedned; a foglalkozás csupán két alkalmat foglal magába, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó hangulatban teljen.

Szeretnénk ha tudnád, hogy a tanulás ideje alatt nem engedjük majd el a kezed. Együtt készítjük el az úgynevezett rehabilitációs tervet, amelyben meghatározzuk, hogy milyen célokat szeretnénk elérni az ittléted alatt, és ezeket a célokat hogyan fogjuk elérni.

Mentorálási programunkban semmit sem szeretnénk elsietni; mindössze annyit tartunk majd szem előtt, hogy megtaláljuk a közös összhangot, és a betanulási időszak után önállóan is megálld a helyed a nyílt munkaerőpiacon.

A Foglalkoztatás 2021 program, melynek köszönhetően gyakornokat fogadhatunk az EMMI és a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet támogatásával valósul meg. Ezt a lehetőséget arra szeretnénk felhasználni, hogy új csapattagokat ismerjünk meg, és új horizontok nyílhassanak meg előttünk. Légy te is része ennek az új látóhatárnak; hiszen köztünk neked is van helyed.

Megszakítás